0

Reklametryk på glatte døre og bordplader

I dag kan man lave reklametryk på en lang række reklameartikler som tøj, krus, usb-sticks, kuglepenne, som er de helt klassiske, men man kan også lave reklametryk på mere utraditionelle materialer som glatte døre og bordplader.

Især på cafeer og restauranter kan man lave effektive indslag med tryk på f.eks. den indvendige side af toiletdøren. Her sidder gæsten stille i flere minutter og kigger direkte på toiletdøren, så hvis man har f.eks. en fast tilbagevendende begivenhed eller event, som man gerne vil udbrede kendskabet til blandt restaurantens eller cafeens gæster, så er dette sted oplagt at lave reklametryk. Man kan også bare vælge at lave et tryk med et dejligt citat eller noget andet inspirerende, så gæsten har noget at se på. Hvis det kan lykkes at lave noget, som er SÅ specielt, at gæsten hiver sin mobil telefon frem, tager et billede og deler det på de sociale medier, så har man virkelig opnået god reklameværdi.

Man kan også lave en god gimmick ved at trykke menukortet direkte på selve bordpladen. Så skal gæsten ikke sidde og vente på, at tjeneren kommer forbi med et menukort, men kan bestille med det samme.

En anden mulighed er at lave et tryk på den indvendige side af indgangsdøren således, at når gæsten forlader restauranten eller cafeen, så bliver de lige opfordret til at ”like” stedet på facebook.

Man kan også lave tryk på rustikke træplader, hvor træets struktur indgår som en del af motivet. Det kan der komme nogle rigtig spændende resultater ud af.

Reklametryk på biler
Ganske vist en helt anden boldgade, men der ligger et kæmpe uudnyttet potentiale i at lave reklametryk på biler. Firmabilen eller sælgernes biler kommer vidt omkring og er effektive mobile reklamesøjler, hvis man gør det rigtigt. Reklametryk på biler skader ikke bilen. Trykket laves på en dertil egnet folie, som monteres af fagfolk, og som kan fjernes igen af fagfolk, hvis eller når dette ønskes. Men virksomhedens logo eller budskab skal være tydeligt for at have en effekt, og være placeret på en måde, så man kan se det, enten når man ligger bag bilen eller på siden af den. Reklametryk på motorhjælmen er kun synlig, når bilen står parkeret. Et lille diskret budskab eller logo er heller ikke effektivt, hvis det ikke kan afkodes, når man ligger på vejen.

Postet af Reklamekonsulenten via AdSet.