0

Sådan får du 3 gratis tilbud på energi isolering af din bolig

Trænger du til at få isoleret ? På sitet Billig-isolering.dk kan du absolut gratis og hurtigt få 3 lokale isoleringstilbud fra lokale kompetente isoleringsfirmaer på Amager, som gerne vil byde på din opgave. Du skal bare gøre 1 ting, nemlig opdatere formularen online med oplysninger om, hvad og hvor meget du ønsker at få isoleret. Jo mere præcist du beskriver isoleringsopgaven, jo mere skræddersyede og eftertragtede tilbud vil du få. Når du har indtastet opgaven i formularen online og afsendt den, bliver opgaven gennemgået og eventuelle uklarheder rettet. Herefter sendes isoleringsopgaven i udbud til vores tilknyttede partnere i dit område. De 3 isoleringsmænd, som reagerer først, får lov at afgive bud på isoleringsopgaven og modtager derfor dit navn og nummer så de kan ringe dig op og eventuelt aftale, hvornår de kan komme forbi og se på opgaven.

Brug og valg af fugemasser

 

Selv om udvalget af fugemasser er stort, kan man stort set klare de fleste tætnings- og fugearbejder i hjemmet med nogle få typer og alligevel opnå gode resultater. Ud fra de forskellige typers egenskaber, som står trykt på emballagen eller i fabrikantens brochure, kan man hurtigt vurdere hvilken fugemasse, der bedst passer til de enkelte opgaver. Elasticiteten, som er nødvendig for at massen skal følge den varierende fugebredde sommer og vinter, angives som en bevægelsesprocent. Den fortæller, hvor meget massen kan trykkes sammen og udvides uden at slippe sin vedhæftning til fugens sider. Procenten ligger mellem ca. 10-25, hvor største tal betyder højeste elasticitet. Fugebredden fortæller, hvor smalle og brede fuger, massen kan tætne. Ved brug af elastiske typer skal mellemrummet desuden have en dybde, der gør det muligt at give fugen en tykkelse svarende til halvdelen af dens bredde. Vedhæftning mellem fugemassen og de materialer, den fuges imod, forudsætter i nogle tilfælde, at fladerne forbehandles med f.eks. en primer (grundmaling). Sollys nedbryder nogle fugemasser, som påvirkes af ultra-violet lys. Er det tilfældet, må fugerne bagefter tildækkes eller males, hvis de vender ud mod det fri.

Den færdige fuge

Udseendet af den færdige fuge bør også indgå i overvejelserne. Det er ikke alle fugemasser, der egner sig til overmaling. Til gengæld fremstilles flere af dem i forskellige farver. Modstandsdygtighed mod regn og fugt er en nødvendig egenskab ved udendørs fugning. Vær opmærksom på, at nogle fugematerialer kun er egnet til brug inden døre og i tørre rum. Hærdetiden, fra fugning til massen er gennemhærdet og har nået sin fulde styrke, kan række fra nogle få timer til flere uger. Flere af de langsomt hærdende fugemasser opnår til gengæld en maleklar overflade på under et døgn. Pilfinger-sikre typer anbefales til synlige og let tilgængelige fuger, hvor den bløde masse kan være en fristelse for små barnefingre. Disse masser giver en stærk overflade, der samtidig er modstandsdygtig over for slag og stød. Arbejdstemperaturen er vigtig, fordi fugemasser ikke kan lide kulde.

Sundhedsfarlige fugemasser til isolering

Både luftens og fugefladernes temperatur må ikke være for lav under fugearbejdet. Det gælder især ved fugning udendørs i vinterhalvåret. Opløsningsmidler og brandfare. Se på hvilke stoffer fugemassen indeholder. Nogle er vandbaserede og helt harmløse. Andre er ildelugtende og egner sig derfor kun til udendørs brug. Endelig indeholder en del fugemasser sundhedsfarlige opløsningsmidler, som kræver god udluftning ved indendørs arbejde samt beskyttelse af huden mod direkte kontakt. Endvidere udvikler nogle fugemasser brandfarlige dampe, så man bør undgå ild, gnister og tændte ovne. Uheldige egenskaber af den art kan aflæses på emballagens sikkerhedsmærkning. Bestil 3 tilbud på isolering i København allerede i dag!Postet by ErikOlesen via AdSet linkbuilding network