0

Sådan får du succes med din nye butik

Du har altid ønsket at åbne din egen butik, hvor du helt selv bestemmer, hvad der skal sælges. Det har faktisk været en drøm helt tilbage fra, da du var barn og solgte dit brugte legetøj ude på vejen. Nu føler du dig endelig klar til at åbne din egen butik. Der er styr på finanserne, og du er klar til at springe ud i eventyret som butiksejer.

  1. Find et koncept så din butik skiller sig ud fra mængden. Du ved højst sandsynligt allerede, hvad du ønsker at sælge i din butik, men med mindre du lancerer en helt ukendt vare eller service eller et er eneforhandler på et kendt mærke fra udlandet, gør du klogt i at finde på et koncept, der gør at kunderne lægger mærke til din butik. Hvis ikke du har en partner med i butikken, kan du måske få hjælp fra dine venner og veninder. Der findes også flere netværksgrupper for nye iværksættere, og der er måske nogle, der kan hjælpe dig med at få dig pejlet præcis ind på, hvordan din butik skal skille sig ud fra mængden.
  1. Beliggenheden på din butik er yderst vigtig. Faktisk kan placeringen på din butik, betyde om du kommer godt fra start, eller om du må arbejde ekstra hårdt for at gøre opmærksom på butikken. Måske er det vigtigt for dig, at dine kunder skal kunne parkere lige ved døren, men det kan også være, at det er mere vigtigt, at din butik får en synlig placering – fx på en travl gågade eller i et storcenter. Der findes mange ejendomsmæglere, der er specialiseret i at udleje butikslokaler og erhvervslejemål i forskellige størrelse. De vil kunne hjælpe dig med at finde et lokale, der passer til dine behov med den rette placering.
  1. Gør opmærksom på din butik – gerne allerede inden du åbner. Ligeså snart du har underskrevet lejekontrakten på dine nye butikslokaler, bør du gå i gang med at skabe opmærksomhed omkring din butik. Sæt store bannere op i vinduerne eller lav flyers, som du kan lægge rundt omkring. Der er også flere steder, der tilbyder prints i kæmpeformat, som du kan sætte uden på dine butikslokaler. Forsøg så vidt det er muligt at gøre folk nysgerrige, så de spændt ser frem til at din butik åbner. Du kan også lave en pressemeddelelse, som du sender rundt til lokale aviser, nyhedssites osv. Det er ikke sikkert, at det giver noget synligt, men det er en god måde at gøre opmærksom på sig selv på. Få lavet en facebookprofil og læg løbende billeder og nyheder op. Det er en nem måde at gøre folk opmærksom på, at der sker noget nyt. Du kan også være sikker på at dit netværk sikkert gerne vil dele din side, så den kommer ud til mange.

 

 

 

Postet af ag via AdSet.