0

Sådan finder du den rigtige hundeseng til din hund

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige hundeseng til din hund. Hvis du vælger en forkert hundeseng, vil din hund ikke sove ordentligt. Det kan resultere i en uoplagt hund eller en hund, der har problemer med sine led. Det vil ikke være sundt for den, når den skal gå tur eller løbe. Derfor handler det om, at du allerede fra starten får sørget for at måle din hund, så du vælger den rigtige hundeseng med de rigtige mål.

Sådan måler du din hund

Det er vigtigt, at du måler din hund korrekt, så dine oplysninger er valide. Du gør følgende:

  • Du får din hund til at slappe helt af, så den ligger ned. Du kan også vente til, at den er faldet i søvn.
  • Du tager et målebånd frem eller en tommelstok, hvor du måler længden på din hund og højden, imens den ligger ned.
  • Du skriver målene ned på et papir, så du ikke glemmer, hvilke mål din hund har, når den ligger ned. Dermed sikrer du, at du ikke glemmer, hvilke mål du skal bruge.

Sådan køber du den rigtige hundeseng

Når du har sørget for at have målene i orden, så skal du rent faktisk finde en hundeseng, der passer i størrelsen til din hund. Det skulle ikke være svært at finde. Du skal sørge for, at dine mål passer til hundesengen. Du skal endvidere vurdere, hvilken type hundeseng du skal have til din hund. Skal der eksempelvis være mange puder i hundesengen.

Hundeseng, hundetæppe eller hundekurv

Hundesengen vil være den seng, som din hund vil bruge, når den skal sove. Hundetæppet vil være et tæppe, som den kan slappe af på eksempelvis i stuen. Hundekurven er også et sted, hvor din hund kan finde ro og eventuelt få lidt søvn, men den vil oftest stå i et køkken eller i et bryggers. Du skal naturligvis finde ud af, hvad der passer til din hund. Det giver ikke rigtigt mening at have en hundekurv under et bord, men det vil give mening at placere et hundetæppe under et bord. Du kan også bruge hundetæpper efter din hund har været ude og gå en tur, hvor den er rimelig beskidt og så du kan nemt og hurtigt gøre hundetæppet rent.

Hundeseng til bilen

Det kan som regel ikke anbefales, at du bruger en hundeseng til bilen, fordi din hund ikke er låst fast. Derfor bør du derimod bruge en hundesele eller et hundebur, hvor din hund og resten af passagerne er i sikkerhed. Hvis du kører galt, vil din hund kunne ramme dig og din familie bagfra, hvis den ikke er spændt fast. Det kan gøre rigtig stor skade, både på dig, din hund og familie. Der er ingenting, der er vigtigere end familien, så du bør helt sikkert være sikker på, at din hund er fastspændt.Postet by jakie via AdSet linkbuilding network