0

Sådan finder og definerer du din personlige stil

Det kan være svært at finde og definere sin personlige stil. Når du skal købe tøj, er det vigtigt at vide præcis hvad du kan lide, og samtidig have en god forståelse af, hvad der klæder dig.

 

Find inspiration

Tænk over om du har nogle stilforbilleder, eller brug tid på at finde inspiration på Pinterest eller Google. Find nogle forskellige bloggere, kendisser eller lignede, som du synes har en fed stil. Kig derefter om disse personer rent stilmæssigt har noget tilfælles. Der er ret stor chance for at netop disse karakteristika stemmer overens med den stil, som du selv kan relatere til, og som du synes er behageligt at have på.

 

Ryd op og smid ud

Gennemgå din garderobe og alt det tøj, du ikke har haft på det sidste halve til hele år, bør afleveres til genbrug eller forsøges sælges. Herefter kan du nemmere begynde at definere din nye stil. Det er meget nemmere at sammensætte et outfit, når du har nogle få spot-on muligheder, fremfor at skaget er fyldt med en masse ligegyldigt tøj.

 

Tøjstørrelser er ligegyldige

Der er ingen, der kan se størrelsen på dit tøj, og faktisk er folk også rimelig ligeglade med, hvilken tøjstørrelse du bruger. Fokuser i stedet på at købe tøj, der passer, og som er komfortabelt at have på. Der er ikke noget værre en en kjole, der er et nummer for lille. Chancen for at du får den på, er ret lille.

 

Brug accessories

Accessories og tilbehør er uden tvivl den nemmeste måde at få et outfit til at fremstå sammensat og personligt. Hvis man tager udgangspunkt i et par jeans og en hvid t-shirt, så vil minimalistiske smykker og ballerinasko, få outfittet til at fremstå mere feminint. Vælger du derimod nogle rå smykker og høje, sorte støvler vil du fremstå mere edgy.

 

Pas på budgettet

Når du skal ud at shoppe, så gør det til en vane at købe de nyeste trends og tendenser til billige penge i forskellige butikker og webshops. Både trends og tendenser er ofte forbigående, og det er et nemt sted at spare penge i tøjbudgettet. I stedet bør du prioritere gode basisvare i god kvalitet – også selvom det koster lidt mere – fx bør du ikke spare, når du skal købe vinterjakke, støvler, hverdagstaske osv.

 

Bed om hjælp

Vær ikke bange for at få hjælp af en professionel, når du skal definere din personlige stil. Du skal nødvendigvis ikke betale for, at en professionel stylist, kan hjælpe dig. I stedet kan du bede om hjælp fra personalet i din favorit tøjbutik. De fleste vil nemt kunne hjælpe dig med at finde det rette tøj.

 

Vær autentisk

Det vigtigste (og måske sværeste) når man skal definere sin personlige stil, er ved at være tro mod sin egen stil. Lad være med at fokusere på størrelse eller mærke. Dette vil kun gøre det sværere at forblive kreativ.Postet by ag via AdSet linkbuilding network