0

Sådan ser du altid godt ud i et par sneakers

Man ser efterhånden sneakers overalt. De er også både yderst komfortable og meget moderne.

Men bare fordi alle (inklusiv din mor og dine børn) har sneakers på, betyder det ikke, at alle ser lige godt ud i dem. Lige så let, det er at tage et par sneakers på – lige så let er det at ødelægge et helt outfit med et par sneakers. Vi hare samlet nogle retningslinjer, så du altid ser cool ud i dine sneakers.

 

Flere par i rotation

Det hurtigste og nemmeste måde, du kan ødelægge et par sneakers på, er ved at have dem på hver eneste dag. Det kan godt være, at du lige har fået et par nye Nike Air Max, som du nærmest har lyst til at sove med, men gør dig selv en tjeneste og invester i mere end et par sko, så du ikke har de samme på altid. Dine sneakers vil holde tre gange så lang tid.

 

Hold dine sneakers rene

Engang skulle sneakers se brugte ud. Vi kender flere, der brugte sandpapir og jord på deres nye sneakers, så de ikke så nye ud. Sådan er det ikke længere. Ligesom at man vil holde sine andre par sko pæne og rene, så bør man også sørge for at sine sneakers fremstår rene og pæne. Et par beskidte, slidte sneakers kan virkelig ødelægge et helt outfit.

 

Smøg dine bukser op

Hvis du ikke er til skinny jeans eller tights, kan du smøge dine jeans eller chinos op. Det giver et moderne udtryk, og man kan nemmere se dine lækre sneakers. Hvis du har hvide eller helt lyse sneakers, kan denim godt smitte af på dine sko. Dette undgår du også ved at have et let opsmøg på dine bukser.

 

Hold dig ikke til et brand

Mange mænd finder et brand, som de godt kan lide og køber derefter kun sneakers derfra. Med det kæmpe marked der er for sneakers, er der ingen grund til at være så mærke-loyal. Prøv nogle forskellige modeller fra forskellige brands. Måske finder du nogle nye yndlingssko.

 

Brug lidt mere (på de rigtige sneakers)

Der er altså forskel på at købe et par sneakers i H&M til 200kr og købe et par Nike sneakers til 1100kr – både i komfort men også i holdbarhed. Men hvor stor er forskellen egentlig på om du bruger 700kr eller 1200kr på et par sneakers? Der er højst sandsynligt ikke nogen stor forskel. Men engang imellem kan det nu godt alligevel godt betale sig at bruge lidt ekstra, når du skal købe nye sneakers, selvom det ikke er sikkert, at du får mere for pengene. Man må gerne forkæle sine fødder engang imellem ved at købe et par virkelig lækre sneakers. Fødder skal behandles med respekt – de skal trods alt bære én rundt hele livet.Postet by ag via AdSet linkbuilding network