0

Som handlende skal du være tidligt klar til årets store shopping dag

Der er ingen tvivl, og det bliver sådan igen i år. Der kommer med garanti til at blive solgt et væld af varer på Black Friday, årets helt store handelsdag. Men er du klar med din butik, og som handlende, hvornår går du i gang med at forberede dig til at handle ud fra det gode tilbud der kommer på denne store shopping dag?

Som forbruger, er der flere ting der skal tænkes over. Har du brug for at få udskiftet f.eks. din vaskemaskine, så kan det bestemt godt svare sig at vente indtil der er vaskemaskiner på udsalg. Det er dog ikke kun store ting og denne type af shopping, hvor det kan give mening at vente lidt, specielt når vi går ind i oktober og ikke mindst november, hvor Black Friday i år ligger på den 23.nov.

Har du penge nok på din konto til alt den shopping du skal have foretaget?

Det kan være en god ide tidligt at komme igang med at spare sammen til den shopping du skal lave denne store dag. Det er nemlig måde at sikre sig at man ikke behøver at tage et lån for at have nok penge til at købe alle de gode tilbud. Derfor skal du altså allerede når du nu læser det, tænke at du har brug for ny cykel, vaskemaskine og computer, og så begynde at spare sammen til det. Hvis du ikke lige får sparet sammen til det hele, så er det jo som sagt muligt at låne, og det kan i nogle tilfælde godt svare sig på en dag som denne store shopping dag. Det kræver dog at du så bruger lidt tid på at researche hvilke kviklån eller forbrugslån som er smarte at tage et lån hos for dig. Det variere nemlig en del fra person til person hvilket sted der skal lånes hos, og ikke mindst hvor meget du egentlig har brug for at låne. Derfor er det en god ide at tage ind forbi en side som Broges.dk og tjekke hvor du kan finde det gode kviklån, inden du bare vælger det første og bedste du lige støder på. Når du har styr på hvilke steder der passer til dig, så behøver du ikke på samme måde handle i panik over at der ikke lige er nok penge på kontoen til den nye vaskemaskine og de andre shopping ting der skal handles ind til billige priser.

Gå efter de store ting

Procentvis kan du ofte spare mere på små ting, men da det kræver lidt jagt, og opsparing, så giver det ofte mening at udsætte de større ting og shopping af disse, mere end det gør i forhold til små ting. Skal du eksempelvis have en ny seng, så er det en oplagt at købe en større ting som dette til halv pris på Black Friday.

God fornøjelse med opsparing og den endelig jagt.Postet by mrdk via AdSet linkbuilding network