0

Spar 20% på maler og rengøring

Der er rigelig med planlægning, når det drejer sig om at male en stue. Man kan selvfølgelig påtage sig at gøre hele arbejdet selv. Man kan også overlade arbejdet til en maler mester. Enkelte vælger også at lave det lette arbejde selv og få kompetente malere til at tage sig af de svære dele. Når du skal finde et firma i din kommune, kan det være bøvlet at finde rundt i. Der er et højt antal af maler mestre, som alle ønsker dig som kunde. Ergo kan du med fordel benytte vores website: Så du slipper for arbejdet med at have styr på samtlige maler firmaer i dit område.

Vi laver hele arbejder for dig og du skal bare vælge mellem de malertilbud du modtager – lettere bliver det ikke! Vi sender din opgave til vores tilknyttede interesserede malere: Op til 3 firmaer får lov til at levere dig et uforpligtende tilbud. Husk at malerfirmaerne er klar over at de er i konkurrence med hinanden: Dermed er du sikret altid de skarpeste priser på din maler opgave. Husk altid at få et skriftligt tilbud med det samlede beløb.

Forskellige maleropgaver

Ofte forekommende yderligere arbejdsopgaver i forbindelse med indendørs maling er for eksempel. Slibning, suspension af stof, tapetsering, vinduesrenovering, vådrumsmaling osv. Ønsker du en nymalet bolig, så brug vores gratis hjemmeside til at indhente tre seriøse tilbud. Vores tilknyttede reelle maler mestre er nøje udvalgt og certificerede. Der skydes ikke nogen genveje og maleren sikrer sig altid, at perfekt håndværk bliver leveret. Vi er virkelig stolte af vores seriøse malerfirmaer! Besøg websitet Malertilbud.nu nu!

Har du brug for at få malet? På hjemmesiden Malertilbud.nu kan du gratis og hurtigt få 3 billige malertilbud fra lokale effektive malermestre i din kommune, der gerne vil byde på din maler opgave. Det eneste du skal foretage dig er at udfylde formularen online med info om, hvad og hvor du skal have malet. Jo mere præcist du beskriver opgaven jo mere præcise og attraktive maler tilbud vil du få.

Din maleropgave udsendes

Når du har indtastet opgaven i formularen online og sendt den, bliver opgaven gennemgået og eventuelle fejl rettet. Så sendes maleropgaven ud til vores net af partnere i dit område. De tre malere, som først reagerer, får mulighed for at afgive bud på opgaven. De modtager således dit navn og nummer så de kan kontakte dig. Her kan I evt. aftale, hvornår de kan se på maler opgaven. Såfremt det er en nem opgave som for eksempel at male en fraflyttet 2-værelses lejlighed helt hvid, får du sikkert en pris med det samme. Du kan ligeledes på tilbud på rengøring, når malerarbejdet er overstået.

Ønsker du et seriøst tilbud på en maleropgave så kontakt os i dag via vores kontaktformular her på siden. Du kan opleve, at du modtager billigere priser andre steder men så bliver resultatet også derefter. Der er desværre en del klamphuggere, der påstår at de kan male uden at kunne det. Læs nedenfor og tænk dig om to gange, inden du beslutter dig for en billig maler. Vores godkendte malerfirmaer indestår for, at jobbet udføres professionelt på alle plan og er ikke tilfredse, før det aftalte er leveret og afsluttet til tiden.Postet by ErikOlesen via AdSet linkbuilding network