0

Spar op til 25% på en professionel tømrer

Er du klar til at påbegynde et byggeprojekt? En ny indendørs trappe, terrasse, udvidelse eller et nyt værelse i hjemmet? Så kan vores godkendte partnere assistere dig. Find nemmere den rette tømrermester til jobbet ved at sætte den i udbud. Således kan man – gratis og hurtigt – få en række uforpligtende tilbud fra Billighaandvaerker.dk´s tømrermestre i f.eks Hørsholm.

Tømrerforretningerne ordner alt interiør tømrer- og snedkerarbejde i dit hjem f.ex. badeværelse, vinduer og vægge. Vores godkendte virksomheder har lang erfaring og kan udføre det job, du ønsker. Arbejdet finder sted i nært samarbejde med dig og derfor er du holdt ajour med, hvad der skal laves, hvor meget som er blevet færdigt samt udgifter og projektplan.

Forskellen på en snedker og en tømrer

Der er forskel på en snedker og en tømrer. Tømrere klarer normalt jobs på og i bygninger (fx vinduer, døre og trapper) og arbejder med store emner som f.ex. planker, spær og træplader. Snedkere opererer helst ikke på byggepladser, men som regel på et snedkerværksted og udfører finere træarbejde som fx møbler og gelændere.

Pønser du på at få bygget et hus i træ i København? At vælge et hus opført af træ er på sin vis en spændende idé. Prisen afhænger meget af, hvilke interiør og størrelse du går efter. I lang tid var priserne på nøglefærdige træhuse mindre end huse opført i mursten. På det seneste er byggeudgifterne blevet mere og mere ensartede, med fremkomsten af ​​massive strukturer med store sten og nøglefærdige vægelementer.

Underlag på trægulve

Opklodsninger af krydsfiner og træfiberplade skal mindst være 100 cm3, f.eks. 100×100 mm eller 80×125 mm. Ved højere understøtninger kan der f.eks. anvendes plasttårne (giver lidt større eftergivelighed), metalfødder eller et underlag af fastholdte, opmurede eller støbte betonklodser (uden eftergivelighed), hvorpå den endelige tømrer  opklodsning placeres.

Plastkiler og plasttårne skal have gode langtidsegenskaber, fordi de skal holde i mange år, udsat for den forudsatte belastning. Der skal foreligge dokumentation for levetid, og for at de kan klare den forudsatte belastning. Stærk varmepåvirkning, f.eks. fra tæt kontakt med varmerør, vil kunne reducere levetiden. Plasstopklodsninger må ikke være af regenerat (genbrugsplast), som erfaringsmæssigt kan blive nedbrudt med tiden, med mindre der foreligger dokumentation for langtidsholdbarheden. l værste fald kan hele gulvet herved sætte sig så meget, at en udskiftning eller omlægning af en tømrer er nødvendig. Plastbaserede opklodsninger kan bidrage til at forbedre lydforholdene for strøgulve på betondæk. Der henvises til leverandørens dokumentation af lydreduktion.

Underlagsbrikker og konstruktionskrydsfiner

De almindelige underlagsbrikker bør være udført af krydsfiner (type EN 636 eller bedre). Til finregulering af højder kan anvendes brikker af hård træfiberplade (type HB eller bedre iht. EN 622-2). Brikker der anvendes under opklodsninger for at forbedre trinlyddæmpningen, skal bestå af 12-13 inm bløde træfiberplader med en densitet på 230-300 kg/m3, pålimet en trykfordelende plade af mindst 12 mm konstruktionskrydsfiner. Hvis en tømrer benytte bløde træfiberplader med mindre dimensioner eller densitet eller med større tykkelse, er der risiko for, at der sker sætninger af gulvet under brug.Postet by ErikOlesen via AdSet linkbuilding network