0

Sten og krystal Terapi i dag og fortiden

Sten og krystal Terapi i dag

I århundrede er Sten og Krystaller blevet brugt til terapi, og det forlyder sig enda at de også er blevet brugt for deres medicinske egenskaber. Jade er f.eks blevet brugt til at beskytte nyre, lever, milt og hjertet. Beryl for at kurer øjensygdomme, og karneol til at rense blodet og lette menstruations-smerter. Ikke destro mindre skal de der bruger sten og krystaller vide præcist, hvad de unikke egenskaber er for den enkelte sten og krystal, da det ellers ikke vil have den ønsket virkning. Derfor er sten og krystal terapi idag blevet en kunst og en meget sofistikeret viden som ikke mange besider.

Krystal terapien er baseret på diamandens runde form, og det siges at dens runde form udsender energien ud i alle retninger og påvirker kroppens energifelt ligesom krystalkugler.

Ædelsten og krystal terapi behandlinger begyndte for flere århundreder siden, men i 1987, begyndte Isabelle Morton at undersøgt stenenes og krystallernes essentielle virkning på den menneskelige krop, og denne viden samt helt gammel viden er blevet mere og mere udbredt i dagens danmark. I dag findes der f.eks. flere nye terapeutiske ædelstenskæder, som kan være homøopatiske-lignende midler fremstillet af ædelstens energi, og bliver brugt i eliksirer. Ædelstensergier virker gennem hele kroppen og på din aura. De er også adaptogene i dit højere selv. Derudover er de ideelle selvbehandlingsværktøjer, som gør det muligt for enkeltpersoner at bruge dem aktivt i selvbehandling og forbedre deres egen sundhed.

Når du får nye sten og krystaller, eller du har brugt dem skal de renses. (hvis du har dem på dig hele døgnet, anbefaler vi at du renser dine sten/krystaller hver dag. Hver gang du har købt en ny sten eller krystal, eller har brugt den på dig selv eller andre, skal dine sten og krystaller renses, alt negativt skal fjernes fra dem. dette kan gøres på flere måder.

Hvorfor:
Krystaller lagre energi, så det er vigtigt at starte med at rense energien i dine sten og krystaller. Dette kan gøres helt simpelt ved at forestille dig at din sten/krystal er helt omsluttet af hvidt lys, eller af en pulserende violet flamme.
Herefter beder du dine guider: “Kom ind og rense denne sten/krystal for alt negativitet, enhver negativ energi, og tilfør den alt den energi den måtte have brug for… Dette vil rense den og tilfører den alt den energi den måtte have brug for.
Mens du gør dette kan du omgive dig med massere af stearinlys, samtidig med at du forestiller dig at “Guddommeligt Lys omkranser dig.”

Her er et par metoder mere

1) Tænd f.eks. en røgelsespind og tag din krystal eller sten igennem røgen, indtil du føler, at nu er det nok, dog vil jeg sige at min. 10 gange. forestil dig mens du fører stenen eller krystallen igennem
røgen at du renser den.

2) Hold stenen/krystallen ind under koldt vand i ca 3 min., tænk jeg renser dig, tør den af med en blød klud, hold herefter stenen / krystallen i højre hånd, tænk jeg fylder dig med alt den energi og
kærlighed Du må have behov for, i et stykke tid. (pas på nogle sten og krystaller tåler ikke vand)

3) Læg stenen/krystallen som skal renses på et stykke selenit eller på en kyanit stav i et par dage.

4) Tag din sten eller krystal op foran dig. Luk øjnene og tænk jeg renser dig for alt negativt. Når du tænkt dette en del gange, fnyser du ud gennem næsen hen over stenen/krystallen som en renselse af den. Tænk herefter jeg fylder dig med al den kærlighed og energi du måtte have behov for

5) Du kan overføre helbredende energi til sten og krystaller. Dette kan gøres ved at holde stenen i højre hånd og forestille dig en klar hvid lysstråle, som rammer stenen / krystallen. Mens du overfører energi til stenen, forestiller du dig hvordan dine sten og krystaller langsomt bliver fyldt med energi (ligesom hvis du opladet et batteri), gør dette i mindst tre minutter.

Hvis du skal være helt sikker på at alt er okay, kan du tage stenen, krystallen med til en healer eller
clairvoyant, som mod betaling kan rense og oplade dine sten, krystaller og evt. smykker.

Tilbehøret for at kunne rense dine sten og krystaller kan købes hos os.

Tak fordi du læste denne guide.Postet by thomas-ejsing via AdSet linkbuilding network