0

Ta på jagt i Skotland og få masser af trofæer med hjem

Jeg har igennem årene været på de bedste jagtrejser i verden. Jeg har rejst sammen med en god barndomskammerat, som har en ligeså stor passion for jagt, som jeg har. Ham og jeg har derfor rigtig mange gode rejseoplevelser sammen, som er ganske uvurderlige. Jeg har også ind imellem rejst alene, det kan jeg også godt lide. F.eks. har jeg været på jagt i Skotland sidste år i oktober, det var en fantastisk oplevelse og jeg fik skudt en del vildt, som nu hænger hjemme på min væg over pejsen. Jeg nyder hver aften synet af alle mine trofæer, som hænger inde i jagtstuen, de minder mig om mine utallige spændende jagtrejser verden over.

Nogle af de bedste jagtrejser jeg har været på har været til Polen, det er et helt fantastisk sted at jage, så jeg rejser til polen minimum en gang om året og det gør jeg som regel sammen med min gode barndomskammerat. Du kan se her. Andre der drømmer om, at tage på jagt i Polen skal helt sikkert gøre det, de vil få en oplevelse for livet er jeg ganske sikker på. Polen har bare en enestående natur og kultur, som man ikke umiddelbart finder andre steder i verden og det er en af de mange grunde til at jeg elsker dette land. Se evt. denne oversigt over danske rejsebureauer – her kan du hos de enkelte rejseselskaber forhøre dig om dine muligheder or spændende jagtrejser.

Rejser med temaer for enhver

Skal du på jagt england, så skal du besøge denne hjemmeside, de har et hav af jagtrejser til forskellige destinationer, du kan blandt andet tage på jagtrejser polen, jagtrejser nambia, bukkejagt i skotland. Tag på bukkejagt i forskellige lande. Det mest populære er nok at tage jagt england da der er traditioner for jagt der som folk gerne vil prøve, bukkejagt i skotland er også meget populært. Jagtrejser nambia er også ved at være rigtig populære, da man kommer ned og skyde nogle eksotiske dyr i et dejligt tempereret klima. Det at tage på bukkejagt er forbundet med frihed og natur oplevelser. Jeg vil tage på spændende jagtrejser så længe jeg kan og har lysten til det. Jeg syntes det er et privilegie, at jeg kan tage på de her rejser alene, eller sammen med en god kammerat igennem mange år. Jeg syntes der ligger en kæmpe frihed i at rejse og det giver mig en helt fantastisk energi, som jeg ikke finder på andre måder. Som H.C Andersen så fint skrev ”at rejse er at leve” og det er så sandt.