0

Tag din egne portrætfoto selv!

I dag skal vi lære at tage vores egne portrætfoto. Det er en ret vigtig egenskab, at kunne i dette århundrede. Mange mennesker bedømmer nemlig folk ud fra billeder. Derfor er det vigtigt, at kunne se professionel ud, når du for eksempel er jobsøgende. Hvis du ikke har penge til, at gå ud og finde en portrætfotograf, kan du jo passende gøre det selv. Det giver dig nemlig muligheden for, at se yderst professionel ud, uden at bruge nogle penge.

Derfor betyder dit profilbillede noget

Som sagt er der rigtigt mange mennesker, der bedømmer personer ud fra billeder. Dette er et tydeligt eksempel på, at du bliver nødt til, at se en smule professionel ud på din Facebook, hvis du vil andet end at sidde i Netto. Du kan nemlig ikke undgå, at din kommende arbejdsgiver på et eller andet tidspunkt, kommer forbi din sociale profil. Gør derfor noget ud af din profil og specielt billedet. Et billede siger nemlig mere end tusinde ord, og hvis du kan få et billede, som din kommende arbejdsgiver synes virker anstændigt, har du allerede vundet mange point. Det er et faktum, at alt for mange mennesker undervurdere betydning af deres sociale profil, og det er noget man bør tænke grundigt over. Specielt i perioden hvor du er jobsøgende.

Ting du skal være opmærksom på, inden du tager portrætfoto

Inden du tager et portrætfoto, er det super vigtigt, at du lige tænker over hvordan, du gerne vil fremstå. Alt efter om du vil fremstå professionelt, smuk eller blot venlig, er der nemlig forskellige metoder, som vi benytter. Derudover skal du naturligvis vælge din omgivelser, så de passer til det du forsøger at signalere. Hvis du for eksempel gerne vil fremstå professionelt, kunne det være en idé, at have en tavle i baggrunden eller noget i den stil. På den måde signalerer du nemlig, at du har faglige kompetencer. Spil lidt på folks underbevidsthed og put ordene i munden på dem. Til sidst skal du også lige tænke over din påklædning. Skal du igen virke professionel, kan det være en stor fordel lige at hoppe i en skjorte, eller hvad du ellers lige har.

Sådan tager du det

Mange mennesker bruger i dag et front kamera på en telefon til, at tage portrætbilleder eller mere populært sagt, selfies. Det kan dog også sagtens lade sig gøre, men hvis du virkelig vil sparke benene væk under tilskueren, er du nødt til at få det til at se ud som om, at det er en anden, der har taget billedet. Derfor anbefaler vi i højere grad, at du benytter dig af selv udløser. Tag derefter nogle test-shot, som skal vise dig, om lyset og vinklen er korrekte. Når du har bedømt dine test-shots, er du klar til at indstille til den endelig opstilling. Kan du tendens til dobbelthage, kan det være en god idé, at tage billederne nede fra og så videre.

Vis hvad du vil signalere

Det er faktisk så simpelt som, at du blot skal gøre hvad, du gerne vil signalere. Rigtigt mange mennesker tager nemlig billeder utrolig nemt til sig, og det er som om, at et billede er den bedste kilde til troværdighed. Smiler du derfor, vil du næsten automatisk, blive opfattet som en glad og smilende person, allerede inden de har mødt dig. Det er virkelig simpelt, og det er helt sikkert noget, som du bør gøre.

Vi håber, at du kunne bruge denne artikel til noget. Har du nogle indvendinger, skal du være mere end velkommen til at kontakte Ipse.dk

Postet af magnussampson via AdSet.