0

Tjene penge online for nybegyndere!

I mine næsten fire års forsøg på at tjene penge online, har jeg til sidst fandt et program, der leverer på sine løfter, og jeg er nu endelig at tjene penge online – gratis! Jeg ville ønske, at da jeg startede ud, at der var et program kaldet “tjene penge online for nybegyndere!” Når du er helt ny til Internet Marketing, og du ikke kender forskellen mellem et domænenavn og en email-adresse, kan det være særdeles vanskeligt for nybegyndere at tjene penge online.

Som en nybegynder, er der et par ting, du skal vide, før du begynder maxing dit kreditkort ud på programmer til at begynde at tjene online penge, og de er følgende:

1: Er programmet et fupnummer eller ej?

Du er nødt til at gøre din “Due Diligence” ligesom du ville med enhver potentiel virksomhed venture, gøre en søgning på internettet for websteder, der rapporterer svindel. Deltag et par anerkendte fora og stille spørgsmål til de fora om programmet eller venture, du er ved at undersøge. Et godt forum til at finde denne type oplysninger er Warrior Forum, og er gratis at deltage. En søgning på Google efter “scam rapportering sites” vil give dig en række hjemmesider og fora, der specialiserer sig i at udsætte scam sites. Opret brugerkonto med disse websteder og post spørgsmål til dem, kan du aldrig være for forsigtig, trods alt, det er dine penge, du bliver bedt om at bruge.

“Men jeg er en nybegynder, jeg ønsker at tjene penge online gratis!” Jeg ved, men du stadig nødt til at gøre din forskning, og du har brug for at vide, hvordan, så øve forsker og ved hjælp af søgeord på Google, Yahoo! eller MSN for at nævne de tre mest benyttede søgemaskiner, fordi uanset hvad Online Venture du beslutter at deltage i, vil du brug for at vide, hvordan du gør din forskning på internettet.

2: Er produktet Ægte, eller bare et opkog af en tusind andre såkaldte “Unique tjene penge online produkter”?

Igen søgemaskinerne komme i spil, forskning produktet eller programmet, og find ud af, hvor mange andre produkter er derude, der er de samme eller lignende, se på deres salg sider, skal du kontakte sælgeren for at få flere oplysninger, finde ud af, hvor mange andre mennesker, der sælger det samme produkt, og tjek de fora ud om produktet.

3: Har de giver dig en ordentlig uddannelse i markedsføringen af produktet?

Du er en nybegynder, og du har brug for at lære at tjene penge online gratis, den objektive ord her er “lære”, gør leverandørerne af produktet / program du er forsker give dig den uddannelse, du har brug for, eller er det kun en kort e-kursus, som du tilmelder dig at lære at fremme produktet?

5: Hvilke andre produkter vil du nødt til at købe for at lykkes med det program?

Naturligvis vil den e-kursus har en hel masse links til andre produkter, som du har brug for at kunne markedsføre programmet, og de vil alle være affiliate links, så alle vil du gøre er at tjene penge til den person, der introducerede dig til produktet.

4: Har de forsyne dig med de korrekte reklamemateriale og give dig en plan for, hvordan man starter, med tips om de faldgruber at undgå,

Med 15 timers downloades video undervisning, plus hurtig og effektiv e-mail support, med links til alle de gratis værktøjer, du har brug for, og et aktivt og hjælpsomme forum , “tjene penge online for nybegyndere!vil vise dig vejen. Kun folk og nybegyndere, der er seriøse om at tjene penge online gratisPostet by fiverr47 via AdSet linkbuilding network