0

Vores uforglemmelige rejse til Samlingsstuens bed and breakfast

 

Vores uforglemmelige rejse til Samlingsstuens bed and breakfast

Jeg vil gerne fortælle om et særligt hjørne af den lille ø Fyn, med den hyggeligste atmosfære og landsbystemning. Det må have været engang i marts sidste år, da min mand og jeg besluttede os for at give Kerteminde en chance som ferieby. Vi kommer selv fra storbyen og tænkte at det ville være rart med et par ugers afslapning.

Vi valgte det hyggeligste lille bed and breakfast i Kerteminde ved navn Samlingsstuen, her blev vi taget imod af de fine værter, som var meget nærværende omkring deres gæster. Vi kørte ud af København og satte kursen mod Kerteminde Bed & Breakfast og ferielejlighed. Vi blev taget godt imod, med rundvisning og de fineste lokaler i den hundredvis af år gamle bygning, som huser både B&B, forsamlingslokaler og intimkoncerter. Det var fredag aften, og der var en af de omtalte blueskoncerter i denne gamle stue. Vi var utrolig heldige, vi blev nemlig tilbudt at komme til koncert, med en meget kendt blues stjerne fra New York. Til koncerten blev vi budt velkomne med dejlig mad, og en lille snak med byens beboere samt værterne af Samlingsstuen, Kerteminde B&B og ferielejlighed, og vi mødte sågar også det band som senere på aftenen skulle optræde. Med alt respekt stod vi alle sammen og snakkede som lige mennesker. Vi fandt vores plads i det lille lokale, og lod os forføre ind i artistens melodiske univers. Det var en helt fantastisk oplevelse. På værelset var der redt op og smukke blomster i vinduet, vi gik i seng med den bedste følelse i maven, både fordi musikken havde fået endorfinerne til at ringe, og ligeså vel at sengene var bedre end nogensinde før. Disse værter var i bedste ende af det kvalitetsbevidste, dette blev endnu engang bevist da vi stod op. Morgenmaden var placeret på langbordet, og jeg kunne lugte de nybagte boller på afstand. På bordet stod det dejligste ostebord, samt det lækreste tilbehør til de nybagte boller. Vi ville på tur den dag, og spurgte ejerne af Kerteminde Bed & Breakfast, hvor det var smukkest i omkring Andresens Købmandsgård og Kerteminde, de henviste os med meget engagement. Vi blev taget med på en uforglemmelig tur i den skønneste skov jeg nogensinde har været i, det var omkring start sommer, så alle frøene faldt ned fra de store stammer og spredte sig på skovens dybe bund. Fuglekvidder og sommerfugle, alt hvad en dansk skov har at byde på, er i hvert fald at finde i Kerteminde skov, både vinter og sommer.

Det var den mest fantastiske tur til Kerteminde Bed & Breakfast i Kerteminde, og vi vil meget gerne gi Samlingstuens bed & Breakfast 5/5 stjerne for deres vilje, styrke og kvalitet.Postet by thore-nissen via AdSet linkbuilding network